perjantai 7. helmikuuta 2014

Pepin vauvojen tarina

Eli Peppi sai vauvoja 2.2.-14 Viisi poikasta. Peppi ei ole mikään paras äiti koska toisena yönä kolme poikasta oli kuollut. Neljäs poikanen kuoli 4.2.-14. Yksi poikanen on hengissä vielä, ja hänet aijon pitää. Jos poikanen jää ylipäätään henkiin, toivottavasti (peukut pystyyn). Jos poikanen on poika sen nimi on Niiloy, Roy tai Luke   ja jos onkin tyttö niin on Amy, Mindy, Christine tai Rose.
Lisää kirjotan elävästä poikasesta sen kasvaessa.

Lopuksi kuvia:

Kaikki poikaset elossa:


Poikanen joka on elävä ja jonka aijon pitää:

Jos kommentti boksiin tulee kritiirikkiä, niin pahaa että purskahdan itkuun, poistan sen välittömästi! 

9 kommenttia:

 1. Voi kun on suloinen! <3 Harmi ettei muut säilyneet hengissä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, noi oli kuitenkin Pepin ekat ja viimiset poikaset. Toivottavasti pikku pallero selviää hengissä :3

   Poista
 2. Harmi että poikasia on kuollut, toivotaan tosiaan että tuo yksi suloisuus selviää hengissä ja kasvaa reippaaksi pupuseksi! :)
  Onko Peppi nyhtänyt itsestään karvaa, näyttäisi ettei pesässä olisi ollenkaan karvaa? :O Jos poikaset ovat kylmettyneet sen takia kun emo ei ole osannut/viitsinyt pesää rakentaa?
  No, mutta toivotan hyvää jatkoa sinulle ja poikaselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se repi sitä karvaa mutta vasta 4.2 rupes repiin sitä vasta kunnolla. Nyttenki se repii sitä karvaa koko ajan :)

   Poista
 3. voi ei:(
  Mietin tässä nuita kuvia katsellesani, että eikai vauvvelit ole kuolleet sen takia, että niillä oli kylmä?:< En sano siis milläään pahalla! mutta pesässä ehkä olisi hyvä, että olisi enemmän heinää ja lämmikettä kaneille niin, että siis vaavoja ei näy ollenkaan. Sekin voi olla syy, mutta en millään tavalla syytä sua! Mutta ehdottaisin, että nyt sen viimeisen poikasen pesään laitat kunnolla heinää ja emon karva olisi myös tosi hyvä lämmike! Pupuninjat12 on pari videoo pupu vauvvoista, voisit käydä katsomassa, voisi olla hyviä vinkkejä;)! Mutta peukut pystyssä, että viimeinen suloisuus pysyy hengissä!! (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pikku pallero on hengissä! Olen katsonut pupunijan kaikki videot yli 10 kertaa(?) Ja tällähetkellä sillä pesässä on ihan hirveet kasat sitä karvaa.

   Poista
  2. Okei, no hyvä:))! anteeksi vielä, että kommentoin noin :c!!

   Poista
 4. Voi ei! Harmi kun tälläsia käy, toivotaan ettei kukaan ei tule kääntämään veistä haavassa. Ei ollut sun vika, eikä kyllä pupujenkaan. Toivottavasti viimeinen vauva pärjää. Joko olet tarkistanut sukupuolen? Senhän voi tarkistaa heti syntymän jälkeen.
  Olisi kiva, jos kirjoittelisit sen kuulumisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kirjottelen ja lisään kuvia myös! :)

   Poista