sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Welcome to the home Romeo!!

Tervetuloa kotiin Rompukka! Elikä siis tällänen herra muutti meille tänään! :3 Todella utelias ja kerjää jo nameja ja rapsutuksia.

Ja jos siis joku luulee että olen matkinut nimen, niin olet väärässä. Vanha omistaja sanoi kanin nimeksi Romeo. Siitä ei siis meteliä. Meteliä ei myös saa aloittaa sanomalla "miks otit taas kanin!". Niitä ei siis julkaista! :)

Tässä kuvia Romeosta:

Romeolle on tulossa oma sivu tuonne oikeaan ylälaitaan jossa lukee "kanit"

Terveisin: Roo, Lilja ja Romeo :)

6 kommenttia:

  1. Saanko tiedustella, miksi otit taas uroksen kun eivät voi olla liljan kanssa samassa häkissä?

    VastaaPoista
  2. Missä Nekku ja Peppi on nykyään? Onko ne lähteny? Miks? :( Noi kompparihäkit on kyllä kivan näköset asumukset, kun blogias lueskelin enemmän. :) Harrastatko kanien kanssa mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin oli tarkoituksena lähteä vain Peppi, mutta Nekku ja Lilja ei tullut toimeen. Kun Nekku lähti, päätin että no pidän Pepin mutta ei. Se ei vaan enää halunnut olla Liljan kanssa ja ne tappeli siitä kumpi saa juoda paremmasta juomapullosta. Kaneille on tulossa kompparihäkit jahka Romeo on käynyt leikkauksessa. Lilja mahtuu komppareita läpi. Sillä meidän "kesä asunnolla" Lilja tulee niistä läpi. Kun mennään meidän kesä asunnolle otan vaan toisen kaneista mukaan. Ja kanien kanssa olis tarkotus alottaa estekoulutus ja näyttelyt. Ei tietenkään vielä kun Lilja on alle 4kk ja Romeon täytyy tutustua kunnolla meidän perheeseen.

      Poista
  3. ´´Kun mennään meidän kesä asunnolle otan vaan toisen kaneista mukaan´´

    Mihin toinen kani menee siksi aikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uuniin tietysti :)

      Hei haloo... Aivot toimintaan?
      Tottakai me jätetään se kotiin xD

      Poista
  4. haastoin sinut: http://pupupuputtajat.blogspot.fi/2014/05/minut-on-haastettu_24.html#comment-form

    VastaaPoista