torstai 10. heinäkuuta 2014

Kuulumisia, esteitä ja muuta mukavaa!

Siitä onkin jo vähän aikaa kun tänne kirjottelin. Mutta aloitetaan vaikka estehypyistä. Hypittiin noin viikko sitten ensin Liljan kanssa esteitä. Korkuutta oli noin 17cm molemmilla esteillä. (kaksi estettä). Ekalla esteellä oli myös vähän pituutta. Pituus oli noin 7cm. Toinen este oli vain tavallinen pystyeste. Liljaa ei oikein esteet kiinnostaneet ja sinkoili sinne tänne :D Carloksen vuoro oli Liljan jälkeen. (Carlos on kissani). Carlos hyppi samoja esteitä Liljan kanssa. Romeo oli Carloksen jälkeen. Romeo hyppi kanssa samoja esteitä. Romeo meni yllättävän hyvin, ensimmäisiksi esteiksi! :) Välillä Romeo pysähtyi ja jäi haistelemaan :D Romeo meni huomattavasti paremmin kuin Lilja. Luulen että Romeosta voisi tulla oikein estehirmu. Toisin kuin Liljasta, Lilja on enemmänkin näyttely -ja koti kani :)

Kuvia:

Ei ihan onnistunut meidän kuvaaminen! :D

Romeolla oli vähän aikaa aitaus 120cm häkissa kiinni, mutta sitten Romeo alkoi karkaamaan, joten laitoin sen pelkkään häkkiin. Saa siis juosta joka päivä vapaana :) Parempi vaan pitää se tuolla häkissä, kun kissa ei oo oikein sitä mieltä että Romeo voisi olla hänen kaverinsa ;D

Romeolla ja Liljalla on myös uudet mökit, jotka tilattiin petenkoiratarvike.com:ista. Mökkiin pääset klikkaamalla tätä! (Meillä on siis tuo isompi koko, molemmilla kaneilla)
Lilja makaa joko pää mökin sisällä ja peppu ulkona tai toisin päin, eli pää ulkona ja peppu sisällä :D
Romeo makaa mielummin mökin päällä tai mökin vieressä. Pari kertaa se on siellä sisälläkin käynyt.

Kaneille annettiin myös omenapuun oksia, josta Lilja ei välittänyt pätkääkään! Romeo rakastaa sitä kuorta ja syö yhden kepin kuoret päivässä! :D

Olin Liljan kanssa myös "kesä asunnolla" ja kun tulin kotiin (Romeolla oli silloin vielä aitaus) Romeo oli syönyt kauhean määrän kauraa ja pellettejä! Romeo oli sen jälkeen vähän heinä kuurilla. Kyllä se sitten omenan kannikan sai.

Tänään lähdetään Romeon kanssa sinne "kesä asunnolle". Romeo saa ulkoilla paljon! Päästän ehkä sen vapaaksikin aitaukseen, kunhan olen suojannut sen kunnolla.
Viimeksi kun olin siellä Liljan kanssa, Liljalla oli niin kuuma että se meni vain varjoon nukkumaan! :) Se oli ihan syötäväv söpö! Lilja siis oli aidatulla alueella mutta silti kiinni. Siellä oli niiin paljon rakoja että se olisi muuten varmaan taas karannut :( Hihnaa oli kuitenkin onneksi niin paljon että neiti sai juosta paljon.
Toivottavasti Romeolle tulee olemaan hauskaa ja saisin olla paljon sen kanssa ulkona! :)

Laitan vielä lopuksi, söpöjä kuvia Carloksesta:(Anteeksi että ei liity kaneihin)

Tuliko liian pitkä postaus?

-Roo

2 kommenttia:

  1. Hianosti olet sivua tehny, jatka samaan malliin... kesäasunto???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä kuka oot, mut kiitos! :3 Kesäasunto on meidän äidin koti, johon otan aina jomman kumman kanin mukaan :) Toisin sitä ei voi sanoa talvellä kesäasunnoksi :P

      Poista