lauantai 2. elokuuta 2014

Estekuvat ja Romeon karkureissu

Hypytettiin parina päivänä Romeota oikein kunnolla. (Lukee myös fb sivuilla, jos et ole vielä käynyt tykkäämässä sinne pääset tästä.) Romeo siis hyppi vasta toista kertaa esteitä ja meni TODELLA hyvin. Korkein este taisi olla noin 35cm. Sillon kun sisäällä ekaa kertaa hypytettiin romeota ei tainnut olla korkeutta edes 20cm ja silti se pudotti puomin koko ajan. Saa tässä nyt tähdä jos vaikka vähän ajan päästä (ehkä noin 3-6kk päästä) päästäisiin jo kisoihin. Ainoa ongelma on se että en ole koskaan ollut kisoissa niin en tiedä miten siellä toimia, joten tarvitsisin "oppaan".

Niin ja viime perjantaina äitillä romeo sai olla yöt-päivät ulkona. Toisin kun Romeon häkin alta oli loppunut apila kun joku ahne söi ne, päätti Romeo karata. Ja ei se ei mennyt kun 2m päästä häkistä. Ihmetteli vaan pupunen kun rauhallisesti menin sen luokse kurkunpala kädessä. "Mitäs nyt, enks mä saakkaa syödä enää?". Siinä se söi apilaa ihan nätisti. No mä keräsin sille sitten apilaa häkkiin ja annoin palan kurkkua. Sillä siis oli semmonen kangas häkin päällä, mutta tuuli oli kai siirtänyt vähän sitä ja toinen oli sitten parkourannu sen yli :D Voi toista <3 p="">
Lilja on jo 6kk vanha <3 p="">
(Kuvien laatu on mitä on, sille en voi mitään. Eli jos kommenttisi koskee kuvien laatua, en välttämättä sitä julkaise :))

Vanha estekuva:


Uudet estekuvat: (kuvat on toiselta hypytyspäivältä)
PS. Jossain vaiheessa on tulossa kanien hoito-ohjeet jahka saan sen valmiiks kirjotettua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti