torstai 4. syyskuuta 2014

Infoa ja Romeon muutto :)

Pikainen lyhyt info paketti:
Tänään tai joskus (4.9-9.9) on tulossa kanien hoito-ohjeet. Hoito-ohjeet on kiinnostavaa luettavaa niille, joita kiinnostaa minun tapani hoitaa kaneja tai minun tyylini tehdä hoito-ohjeet! :)

(Älä lue tästä alaspäin jos marsut ei kiinnosta!!!)
Meille muutti myös toinen marsu, meidän toisen marsun kaveriksi. Jos marsut kiinnostaa marsujen blogiin pääset tästä. Marsu joka meille muutti on nimeltään Bella. Bella on aika saman näköinen kuin Nöpö mutta paljon isompi (ja lihavempi). Bellalla on todella ihana luonne. Kun Bellan ottaa syliin se makoilee tyytyväisenä ja puskee/nuolee. Jos Nöpön laittaa Bellan häkkiin niin Bella suuttuu ihan hirveästi. Mutta kun laittaa Bellan Nöpö häkkiin niin ovat ihan kavereita. Ihme juttu. Luulis että Nöpö on se johtaja kun se kuitenkin on Bellaa vanhempi. Nöpö on siis noin 4-6v ja Bella noin 4v. Mutta siis marsuista lisää niitten omassa blogissa! :)

(Voit jatkaa lukemista tästä jos kanit vielä kiinnostaa!!)

Eli siis Romeo muutti pois. Ei siis kauhena kauvaksi mutta silti. Nään sitä kuitenkin joka päivä. Eli meitin keittiöön!! XD Eli Romeo muutti keittiöön ja Lilja muutti mun huoneeseen. Joku jo varmaan ehti luulla että Romeo muutti kauvemmaksi :D Ja mähän en myy mun estekania mistään hinnasta. Romeon korkein este on jo yli 35cm. Kohta varmaan jo kisoihin päästään. Liljalla kun yritin esteitä niin ei siitä mitään tullut :D Lilja on ehkä enemmän mun näyttely pupu ja Romeo este. Romeo ei pidä ollenkaan käsittelystä (varsinkaan vieraan ihmisen) toisin kuin Lilja. Lilja on kyllä semmonen makkara pötkö mun<3 p="">

Kuva vielä marsuista. Oikealla Bella, vasemmalla Nöpö :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti